Orange lansează serviciile convergente la nivel național urban

orange.ofertaDupă lansarea din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, Orange extinde la nivel național, în zonele urbane, gama de servicii pentru acasă: Orange Home Net, cu internet fix prin fibră optică, Orange Home TV cu televiziune prin cablu și Orange Home Fix pentru telefonie fixă, la care se adaugă serviciul Orange Smart Home, pentru o experiență convergentă completă.

Pachetele cu abonament Orange Home aduc internet prin fibră optică la viteze de download de până la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital, opțiuni de voce fixă, precum și soluții pentru monitorizarea şi controlul locuinței. Astfel, clienții din peste 90 de oraşe ale țării au la dispoziție un pachet complet de servicii telecom pentru casă și familie, la aceeași calitate Orange recunoscută pentru serviciile mobile.

„Aducem acum clienților noştri o ofertă completă de servicii convergente, sub marca recunoscută a calității Orange. Pentru orice tip de interacțiune, fie că este vorba de achiziție, instalare sau asistență, oferim garanția standardelor Orange. Prin extinderea gamei de servicii, oferim clienților noştri posibilitatea să aleagă un singur furnizor care să integreze cu succes tehnologia în viața lor de zi cu zi. Lansarea serviciilor pentru acasă reprezintă un moment important pentru Orange. Acesta este rezultatul eforturilor susținute pentru respectarea promisiunii făcute clienților noștri, de a fi mai aproape de ce e important pentru ei”, a declarat Liudmila Climoc, CEO al Orange România.

Pachetele Orange Open, formate din abonamente de voce începând cu Orange Me 14, Orange Home Net și Orange Home TV, aduc clienților următoarele beneficii:

– Cel mai bun preț pentru pachetul complet de servicii fixe și mobil

– Reducere la factura lunară de până la 18 euro

– O singură factură, un singur punct de plată a facturii

– Asistență integrată, un singur punct de contact

– Discount de 5 euro la adăugarea soluției Orange Smart Home.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *