55 de angajați Metropolitan Life au lucrat o zi pe șantierul Habitat for Humanity

Voluntari Metropolitan Life_santierul Habitat for Humanity (1)55 de angajați Metropolitan Life, din 24 de țări, au lucrat în acest weekend timp de o zi pe șantierul Habitat for Humanity România din sectorul 5 pentru a ajuta la reabilitarea și eficientizarea energetică a Școlii Gimnaziale nr. 125.

Peste 300 de copii și 50 de profesori vor începe noul an școlar într-un mediu mai sănătos și primitor. Inițiativa de a renova și eficientiza energetic această școală face parte din proiectul “O școală nouă, un viitor mai bun”, dezvoltat de Habitat for Humanity România.

Cei 55 de reprezentanți Metropolitan Life se alătură celor 100 de voluntari, internaționali și din companiile românești, care au contribuit în perioada vacanței de vară la realizarea lucrărilor și transformarea Școlii Gimnaziale nr. 125 într-un mediu sănătos şi primitor pentru copii și profesori. Situată într-una dintre cele mai sărace cartiere din București, Școala Generală nr. 125, din sectorul 5 se afla într-un stadiu avansat de deteriorare, fiind doar una dintre școlile din România care au mare nevoie de renovare. Reabilitarea școlilor reprezintă un pas important pentru incluziunea socială a copiilor din familii defavorizate.

“Cei mai mulți copii de la Școala nr. 125 provin dintr-un mediu vulnerabil, astfel că Metropolitan Life este încântată să se alăture Habitat for Humanity pentru a oferi un viitor mai bun elevilor și familiilor acestora, precum și comunităţii din care  fac parte”, a declarat Dirk Ostijn, CEO, MetLife Europa.

„Școala este a doua casă pentru copiii noștri. Este locul în care se încarcă cu speranțe, visuri și planuri pentru viitor. Suntem bucuroși să găzduim voluntarii Metropolitan Life pe şantierul nostru din Bucureşti și recunoscători că ne vor ajuta să oferim un mediu propice învăţării pentru 300 de copiii din familii cu dificultăți financiare”, a declarat Greg Foster, Area Vice President Europe Middle East and Africa.

Metropolitan Life si Fundatia MetLife au făcut donații în valoare de 500.000 de dolari pentru proiecte de CSR, derulate în 2015 și continuate în 2016 și 2017. În plus, în 2016, Metropolitan Life a investit 200.000 de dolari în proiecte de CSR, din fonduri locale. Proiectele susținute de Metropolitan Life se concentrează pe incluziune socială și financiară, inclusiv pe educarea financiară a copiilor și tinerilor din diferite categorii sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *