HP a lansat două PC-uri noi

hpHP a lansat două PC-uri noi, HP Pavilion Wave şi HP Elite Slice, prin care vrea să revoluţioneze computerele tradiţionale pentru casă sau birou. HP Pavilion Wave este proiectat pentru divertisment şi productivitate acasă. Pentru clienţii care vor să îşi reînnoiască PC-urile de acasă, prin combinarea puterii desktop-ului cu experienţe audio îmbunătăţite și care îşi doresc un PC pentru spaţii mici, noua gamă se potriveşte datorită design-ului compact şi atractiv, dar şi datorită puterii unui desktop full-size.

Acest desktop unic este construit în jurul unui sistem audio avansat pentru muzică, filme şi chat-uri web. Produsul combină forma triunghiulară cu un reflector parabolic inovator şi cu un difuzor integrat în partea de sus a PC-ului, pentru experienţe audio 360° şi pentru sunete clare.

HP Elite Slice, cel mai compact desktop HP, este un computer construit pentru comunicare şi colaborare. Este primul desktop modular de business, cu conexiune fără fir, care le permite utilizatorilor să îşi construiască computerul dorit.

„Actualii utilizatori de desktop-uri îşi doresc design-uri elegante, inovatoare şi puternice, care conferă noi experienţe”, afirmă Achim Kuttler, Manager General Personal Systems EMEA, HP Inc. „HP Pavilion Wave şi HP Elite Slice sunt rezultatul inginerilor şi proiectanţilor HP, care au reinventat desktop-ul prin regândirea formei, dimensiunilor şi aspectului, combinate cu funcţionalitatea ridicată, permiţând noi moduri de utilizare.”

HP Pavilion Wave, proiectat cu capacităţi acustice pentru a intensifica distracţia şi productivitatea HP Pavilion Wave are un design compact şi eficient de 360°, fiind cu 85% mai mic decât un PC tradiţional, cu dimensiuni de 6,81 inch (17,29 cm) x 6,62 inch (16,81 cm) x 10,29 inch (26,13 cm). Acest model este construit în jurul unui sistem audio central şi este finisat cu materiale premium, inclusiv material special pentru transmisie acustică în camere sau birouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *