Magazinul Lidl din Bucuresti, situat pe Strada Ziduri intre Vii, va fi inchis pentru modernizare

Magazin LidlLidl își propune să îmbunătățească experiențele clienților în timpul cumpărăturilor și, din acest motiv, va investi în reamenajarea magazinului Lidl din București, situat pe Strada Ziduri între Vii, nr. 24. Acesta va fi închis în zilele de 6 și 7 septembrie, urmând a se redeschide în data de 8 septembrie, potrivit unui comunicat al companiei.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor.

”Noul design al magazinului va avea signalistică realizată în culorile alb și negru, pentru lizibilitate sporită. În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie”, se arată în comunicat.

Totodată, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă din magazin vor fi reamenajate. În perioada de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl de pe Strada Morarilor, Nr. 4 și Strada Liviu Rebreanu, Nr. 19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *