Coca-Cola HBC România este Ambasadorul Sustenabilităţii

coca-colaCoca-Cola HBC România este Ambasadorul Sustenabilităţii în cadrul Festivalului Ambasadelor „Open Your Culture” 2016. Această recunoaştere a fost acordată proiectului După Noi – cel mai complex şi cel mai recent proiect de sustenabilitate al Coca-Cola HBC România, care va îngloba atât iniţiativele companiei, cât şi proiectele comunităţilor, potrivit unui comunicat. După Noi reflectă filozofia Coca-Cola HBC România – aceea de a face tot ce este posibil pentru a lăsa în urmă o lume mai bună, prin protejarea mediului şi a resurselor, prin promovarea valorilor, a tradiţiilor, a poveştilor şi a locurilor din România.

”Proiectul îşi propune să inspire cât mai mulţi oameni să adopte un stil de viaţă cât mai responsabil, pe care să-l transmită şi generaţiilor viitoare. Titlul de Ambasador al Sustenabilităţii vine în completarea celui de la începutul anului 2016, când Coca-Cola HBC România a fost desemnată cea mai responsabilă companie din România, conform analizei Romania CSR Index 2015”, se arată în comunicat.

În perioada următoare, între 29 august şi 4 septembrie, După Noi invită vizitatorii Festivalului într-o călătorie spre mai bun şi mai frumos, în încercarea de a descoperi cât de mult contează ceea ce lăsăm în urma noastră: 29 august – 4 septembrie, Teatrul Naţional Bucureşti – Vernisaj fotografii din Ţara Dornelor; 31 august – 3 septembrie, Muzeul Ţăranului Român – Proiecţii video ale filmului manifest;  2 septembrie – 4 septembrie, Romexpo – Activări dedicate participanţilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *