Apropo TV revine în grila Pro TV

apropo tvEmisiunea ”Apropo TV”, prezentată de Andi Moisescu, revine în grila postului de televiziune Pro TV cu cel de-al 24-lea sezon, duminică 11 septembrie, de la ora 13.05, potrivit unui comunicat. Revin, cu această ocazie, rubricile lansate sezonul trecut. Între acestea se numără ”TrendBox” – un serial dedicat tendinţelor din domeniul tehnologiei. În prima ediţie, tema de discuţie va fi jocul ”Pokémon Go”, informează Pro TV.

”«101 Locuri» – un serial de travel românesc, de colecţie, va prezenta duminica viitoare Cetatea Devei, locul de unde plecau pe vremuri antrenorii noştri de aur şi multe campioane absolute la gimnastică. Totul cu ocazia unei întrebări recente, rămase încă fără răspuns: de ce nu facem muzeu din Centrul Olimpic de la Deva?”, se arată în comunicat.

Din emisiune vor face parte, de asemenea, rubricile consacrate, precum ”Pubfather” – segment dedicat publicităţii, susţinut de Andi Moisescu şi invitaţii săi.

”«Colecţiile Apropo TV» reunesc dezbaterile emisiunii, pe bază de controverse, umor şi invitaţi celebri. Primul pe listă este folclorul românesc neobişnuit de nou, care include un hit despre pizza lui tanti Miţa şi un fel de melodie dedicată unui primar care, din raţiuni cel mai probabil electorale, a dat internet la tot satul”, au mai transmis reprezentanţii Pro TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *