A doua ediție a Concursului de Ciclism “Vreau să Fiu Activ”

ciclism“Vreau să Fiu Activ” – este o inițiativă a Asociației de Ajutor AMURTEL în parteneriat cu Primăria Pănătău, finanțată de Consiliul Județean Buzău, care propune comunității locale activități noi în aer liber, precum mersul pe bicicletă. AMURTEL dorește să stimuleze persoanele din mediul rural să facă mai multă mișcare și să practice un stil de viață sănătos.

Cursa se va desfășura exclusiv pe șosea, cu startul la intrarea în comuna Pănătău și finish-ul în fața primăriei (2 kilometri) pentru categoria de vârstă până la 10 ani și pe Dealul Bisericii pentru cei mai mari (4 kilometri).

Pe data de 3 septembrie, cu o zi înainte de concurs, în fața Primăriei Pănătău, Daniel Busuioc (un pasionat de ciclism și voluntar al Asociației AMURTEL) va susține un atelier de verificare a tuturor bicicletelor participante.

Concursul este un eveniment unică în zonă și se adresează tuturor celor cu vârste între 7 și 70 de ani, care vor să participe și să se distreze alături de voluntarii Asociației AMURTEL.

Asociația de Ajutor AMURTEL se axează pe programe de protecție și de consolidare, de educare și de inspirație pentru cei care sunt vulnerabili din cauza unor dezavantaje sociale și economice. Printre proiectele sociale AMURTEL România se află Centrul de Plasament din Pănătău (județul Buzău) – “Familia AMURTEL”; “Izvorul Speranței” un centru de zi pentru copiii din comunitatea rurală a județului Buzău, Grădina Socială Bio AMURTEL, Grădinița Răsărit din București și Centrul de Dezvoltare Holistică Morningstar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *