Mastercard și ING continuă parteneriatul prin echiparea consultanților NN Asigurări de Viață cu POS-uri mobile

Gabriel Ghita, Head of New Business CEE, MasterCard EuropeMastercard și ING își continuă parteneriatul prin dezvoltarea unei soluții de plată ce va fi implementată de NN Asigurări de Viață din România în cadrul unui proiect pilot ce se va derula până la finele acestui an. NN Asigurări de Viață, liderul pieței locale de profil, va realiza în primă fază implementarea soluției mPOS printr-un proiect pilot derulat în rândul a 200 consultanți de asigurări NN, care vor putea utiliza soluția ING mPOS, dezvoltată în continuarea parteneriatului dintre Mastercard și ING, cu sprijinul GoSwiff.

“Suntem încântați să ne întărim parteneriatul cu ING prin acest proiect, parte a efortului nostru continuu de a extinde peisajul produselor și serviciilor financiare mobile, precum și de a le oferi consumatorilor din România o metodă simplă și rapidă pentru efectuarea plăților complexe, ce ies din sfera cotidianului. Prin anunțul de astăzi, Mastercard și ING demonstrează că sunt conectați la nevoile consumatorului român și vin în întâmpinarea acestora, și că își continuă parteneriatul dedicat extinderii inovației în industria locală de plăți și extinderea amprentei de acceptare a serviciilor financiare moderne, în România” a declarat Gabriel Ghiță, Head of New Business CEE, Mastercard Europe.

„ING mPOS este o metodă de plată avansată și simplă în același timp, în concordanță cu strategia noastră de a face serviciile bancare simple pentru clienți. Companii din multiple industrii, precum cele de asigurări, transport sau vânzări cu amănuntul, pot beneficia de simplificarea procesului de plată cu cardul. Această soluție alternativă îndeplinește aceleași standarde ridicate de securitate ca celelalte metode implementate de ING până în prezent, dar oferă mai multă flexibilitate”, a spus Mihaela Bîtu, Head of Wholesale Banking, ING Bank.

ING mPOS este dezvoltat în parteneriat de către ING, Mastercard și GoSwiff, și le oferă consumatorilor, potrivit reprezentanților companiei, o metodă de plată simplă, securizată și eficientă, în timp ce comercianții își pot extinde baza de acceptare a cardurilor și, astfel, crește veniturile. Soluția poate fi folosită pentru tranzacții efectuate prin intermediul dispozitivelor mobile conectate la un cititor de carduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *