Huawei lansează noua gamă de smartphone-uri nova la IFA 2016

MediaPad-M3_Group_wbgHuawei Consumer Business Group a lansat modelele Huawei nova și Huawei nova plus, primele smartphone-uri dintr-o nouă gamă, concepute să vină în întâmpinarea nevoilor celor mai dinamici utilizatori.

Noua gamă nova este caracterizată de designul curbat, caracteristicile îmbunătățite ale camerei foto pentru fotografii viu colorate și performanțe de top. Fiecare caracteristică a smartphone-urilor Huawei nova și Huawei nova plus este special concepută pentru a susține stilul de viață alert și dinamic, și, în același timp, pentru a reflecta personalitatea unică a fiecărui utilizator.

Tot în cadrul aceluiași eveniment, care precede IFA 2016, Huawei a lansat și noua tabletă MediaPad M3 și a anunțat noile opțiuni de culoare disponibile pentru popularul smartphone Huawei P9.nova-group_GreenUI_0831

Disponibile începând cu luna octombrie, la prețuri competitive începând cu 399 euro și 429 euro pentru variantele de culoare Prestige Gold, Mystic Siler și Titanium Grey, smartphone-urile Huawei nova și Huawei nova plus reprezintă doar începutul pentru noua gamă, concepută să depășească așteptările.

Noua gamă livrează usurință în utilizare, combinată cu un design uimitor și performanțe puternice, astfel că produsele continuă angajamentul Huawei pentru inovație și design.

Suprafețele curbate și ecranul de 5 inci fac din Huawei nova un smartphone cu un design compact și ergonomic care încape perfect în palma utilizatorului și care poate fi folosit cu ușurință doar cu o singură mână.P9 red&blue

Cu ajutorul puternicei sale camere frontale de 8 megapixeli, Huawei nova oferă posibilitatea utilizatorilor să surprindă selfie-uri perfecte în orice condiții de iluminare. În plus, pentru imagini înfrumusețate, aceștia pot folosi aplicațiile Make-up Mode 2.0 și Beauty Mode 3.0, care aplică efecte și filtre cosmetice.

Huawei nova plus are o cameră principală de 16 MP care permite utilizatorului să surprindă fotografii clare în orice condiții.

Huawei nova, în varianta de 32GB și 3GB RAM, va fi disponibil în luna octombrie, în peste 50 de țări și regiuni, inclusiv Germania, Austria, Franța și Spania, urmând să fie ulterior disponibil și pe alte piețe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *