O româncă a realizat accesoriile pentru un serial de la Discovery Channel

HDDAVIDZeci de șepci, seturi de bretele cu papion și cravate din colecțiile Ralitza Tailoring au fost purtate de actori celebri într-un serial Discovery Channel. Ralitza Tailoring au pregătit în detaliu timp de o lună seturile speciale de accesorii care au ajutat la recrearea atmosferei din orașul Milwaukee la începutul secolului XX.

”A fost onorant pentru mine să realizez accesoriile uneia dintre cele mai mari producții de ficțiune făcută de Discovery Channel, miniseria Harley and The Davidsons. Colaborarea în acest proiect avut un rezultat de care suntem foarte mândri. Mă bucur să știu că șepcile și accesoriile Ralitza au fost purtate de actori ca Michiel Huisman (interpretul lui Daario Naharis din Game of Thrones), Robert Aramay sau Bug Hall. Este un pas important pentru parcursul nostru în plan internațional, mai ales că brandul Ralitza este unul nou și care ocupă o piață de nișă în România”, spune Marieta Kojanov, creatoarea Ralitza Tailoring.harley d

Serialul Discovery Channel în care apar accesoriile Ralitza este inspirat din viața celor doi fondatori ai faimoasei mărci de motociclete Harley – Davidson. Filmul va avea premiera în luna septembrie în Statele Unite, urmând ca apoi să fie difuzat în întreaga lume.

Cea mai mare provocare pentru filmul Discovery a fost numărul mare de accesorii solicitate pentru că produsele Ralitza sunt realizate manual. Vorbim de un design al detaliului care nu poate fi repetat, iar asta se transpune în ore de lucru îndelungate. Implicarea este meritată atunci când știi că munca ta este  o mică piesă dintr-un film văzut de milioane de oameni din întreaga lume ”, mai spune creatoarea Marieta Kojanov.

Șeful Discovery Channel a evitat să precizeze costurile investiției în film, însă a menționat că este vorba despre sume care ajung ordinul milionanelor de dolari. Harley and The Davidsons este cea mai scumpă producție a Discovery, între producțiilecare au la bază un scenariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *