Epson va da opt proiectoare pentru Festivalul Amural din Brasov

afis_amural_festival_vizualEpson sustine Festivalul Amural din Brasov, cu  videoproiectoare si imprimante pentru activitatile de video-mapping, cinema, dar si pentru expozitii. Opt proiectoare vor fi utilizate pentru proiectii, noutatea evenimentului din acest an fiind video-mappingul. 14 artisti video isi vor expune creatiile in cadrul festivalului. De asemenea, unul dintre proiectoarele Epson va fi utilizat pentru proiectiile de filme din curtea colegiului Aprily Lajos din Brasov. Toate cele 5 modele de proiectoare Epson care vor fi utilizate in cadrul Festivalului Amural sunt dotate cu tehnologia 3LCD. Tehnologia patentata Epson foloseste un motor optic pe baza de semiconductoare cu 3 cipuri pentru a oferi culori incredibil de luminoase si de realiste, creand un nivel uimitor de autenticitate.

Totodata, Epson va fi partenerul expozitiilor de fotografie din zona Turnul Alb unde vor fi expuse 360 de lucrari tiparite.

Simona Decuseara, Sales & Marketing manager Epson Romania si Bulgaria.“Desi este de abia la cea de-a doua editie, festivalul Amural are deja un renume datorita modului in care este transpusa artavizuala in diverse forme de expresie, de la fotografie, pictura, pana la video-mapping, una dintre cele mai in voga metode de exprimare artistica. Ne bucuram ca putem fi partenerii acestui tip de eveniment care a adunat deja anul trecut peste 14.000 de vizitatori si cu siguranta, anul acesta, va avea un succes si mai mare datorita celor 80 de artisti din Romania si din afara tarii care vor fi prezenti in cele 20 de locatii ale festivalului”, a declarat Simona Decuseara, Sales & Marketing manager Epson Romania si Bulgaria.

La editia din acest an, vor mai avea loc expozitii de pictura murala unde trei artisti, Mr. Thoms (Italia), Obie Platon si The Orion, isi vor expune creatiile, expozitii de ilustratie aferente unui numar de 10 artisti, alte 11 expozitii realizate de artisti nationali si internationali de visual poetry, doua expozitii de pictura, alte doua de GIF-uri virale si o expozitie de design grafic conceputa de Radu Manelici.

Dupa prima editie, Festivalul Amural s-a ales cu trei trofee la Premiile Anului in Cultura de la Brasov: Festivalul Anului, Debut si Expozitia Anului. Mesajul principal al evenimentului este acela ca Amural este un festival orientat catre oameni, creat ca o experienta care sa-i bucure si sa-i inspire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *