Dedeman a investit 14 milioane de euro in Oradea, intr-un nou magazin

DedemanDedeman va deschide pe 2 septembrie cel de-al 44-lea magazin propriu, in Oradea. Situat pe Calea Aradului, nr.87A, magazinul Dedeman din Oradea a presupus o investiţie de circa 14 milioane de euro şi a creat peste 200 de locuri de muncă. Magazinul va avea o parcare de 480 de locuri, o suprafaţă de vânzare de peste 13.000 mp şi o seră pentru articole de grădină de circa 3000 mp.

Dragos Paval – Presedinte Dedeman.Oradea este situat la o distanţă egală faţă de Viena, Praga şi Bucuresti, într-un nod strategic pentru rutele comerciale care asigură schimburile economice dintre vestul şi estul continentului european. Odată cu deschiderea acestui magazin, vom fi prezenţi în fiecare oraş reprezentativ situat în apropierea frontierei de vest a ţării noastre. Cu ajutorul noii tehnologii, sunt premise bune să ne creştem vânzările şi către clienţii din ţările vecine”, a declarat Dragoş Pavăl – Preşedinte Dedeman.

Materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasncie şi electronice, utilaje, scule electrice, accesorii şi produse pentru grădină sunt prezente pe rafturile magazinului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *