Compania T-Me Studios a inchiriat un spațiu de birouri în clădirea C a Green Court Bucharest

GreenCourtBucharest_002T-Me Studios, dezvoltator de aplicații mobile pe nișa de personalizare și gaming, este noul chiriaș al clădirii C din Green Court Bucharest, primul proiect de birouri realizat de către Skanska în România. Noul spațiu de birouri al celor de la T-Me Studios are o suprafață de 802,22 m2, iar chiriașii se vor muta în clădirea C în luna octombrie 2016.

Proiectul Green Court Bucharest a fost dezvoltat utilizând tehnologii ecologice și soluții sustenabile, printre ele numărându-se fațada eficientă energetic care reduce transferul termic solar, o rată de circulare a aerului proaspăt sporită pentru un mediu de lucru sănătos, sisteme de iluminat eficiente din punct de vedere energetic dotate cu senzori de mișcare și intensitate, dar și stații de alimentare pentru mașinile electrice.

Ca o companie internațională, tânără și cu planuri mari de viitor, căutăm mereu să îmbunătățim lifestyle-ul la birou al angajaților noștri și ne uităm spre HQ-urile inovatoare din Vest pentru idei în acest sens. De aceea ne-am bucurat să batem palma cu Skanska, un partener care ne împărtășește valorile și spiritul vizionar. În acest spațiu nou știm că vom putea implementa idei crețe de relaxare și distracție care au fost validate de companii ca Google sau Facebook ca fiind premisa unui mediu de lucru motivațional. Suntem siguri că vom putea amenaja aici un loc al nostru, personalizat, unde să vrem cu toții să ne întâlnim zi de zi”, a declarat Ioanina Pavel, PR Manager T-Me Studios.

„Atât noi, cât și T-Me Studios punem accent pe calitate și inovație. Noul parteneteriat rezultat ca urmare a relocării sediului central T-Me Studios din București în clădirea C a complexului Green Court Bucharest are la bază nevoia unui spațiu modern, care să favorizeze productivitatea și wellbeing-ul specialiștilor T-Me Studios, iar complexul Green Court Bucharest răspunde pe deplin acestor cerințe. De altfel,  prin conceptul Workplaces by Skanska, zonele de relaxare și interacțiune, tehnologiile green și facilitățile proiectului sunt gândite și integrate astfel încât timpul petrecut la birou să poată fi eficient și fun”, a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.

GreenCourtBucharest_001Green Court Bucharest este un complex de birouri de clasă A care oferă spații de birouri, cu o suprafață totală de închiriere de 52.000 m2.
Clădirea de birouri C din cadrul Green Court Bucharest asigură un spațiu de închiriere de aproximativ 16.300 m2, are 12 etaje la suprafață și o parcare de trei etaje la subsolul clădirii, care pune la dispoziția locatarilor 242 locuri de parcare. Ultimul corp de birouri al proiectului a fost finalizat pe 1 iunie 2016.

Proiectul Green Court Bucharest va beneficia de certificare LEED Gold și oferă chiriașilor săi un confort sporit, fiind unul dintre cele mai eficiente și flexibile spații de lucru din București, ce beneficiază de standarde de calitate excelente.  Întregul complex de birouri Green Court Bucharest se înscrie în conceptul ”Workplaces by Skanska”, o inovație Skanska lansată și utilizată la nivel global din 2013. Conceptul se bazează pe patru principii de dezvoltare sustenabilă: mediul de lucru, localizarea, profitabilitatea chiriașilor și construcțiile verzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *