20 de ani de METRO Cash & Carry România

Web

METRO Cash & Carry este primul comerciant care a intrat pe piața locală din România, în octombrie 1996, introducând sistemul de vânzare  cash&carry, singura formă de comerț en-gros de pe piață. În anii care au urmat, METRO Cash & Carry România și-a consolidat poziția de lider prin expansiunea rețelei la 30 de magazine, prin lansarea unor tendințe cu rol crucial în modelarea dezvoltării industriei comerţului cu ridicata şi care au influențat major piața locală de comerț: gama largă şi disponibilitatea ridicată a produselor, precum şi dezvoltarea rapidă a unui sistem logistic şi de gestionare a mărfurilor de înaltă performanţă.

„Pentru noi, cei 20 de ani ai METRO Cash & Carry în România reprezintă atât un motiv de sărbătoare, cât și o ambiție pentru viitor. Ne-am propus să păstrăm rezultatele bune obținute până acum și să rămânem partenerul de încredere al clienților noștri profesioniști, precum și al antreprenorilor români. Mai mult, folosim această ocazie pentru a le mulţumi clienţilor, angajaţilor, furnizorilor şi partenerilor noştri şi pentru a ne consolida relaţiile, succesul înregistrat în cei 20 de ani datorându-li-se acestora.”, a declarat Roland Ruffing, CEO METRO România.

Astfel, ne arătăm devotamentul şi susţinerea pentru afacerile independente, pentru spiritul antreprenorial şi ne demonstrăm capacitatea de a ne reinventa în permanenţă în funcţie de nevoile şi de dorinţele clienţilor noştri. Le punem permanent la dispoziţie clienţilor, angajaţilor, furnizorilor şi tuturor partenerilor şi susţinătorilor noştri, oferte imbatabile, un sortiment variat de produse şi servicii, asistenţă pentru afaceri şi o recunoaştere binemeritată.

20 de ani de inovații METRO Cash & Carry în România.

În acești 20 de ani, am stabilit permanent tendinţe privind industria comerţului cu ridicata, pentru sprijinirea afacerilor independente. Spiritul antreprenorial, pasiunea pentru afaceri, precum şi oferirea unor servicii de înaltă calitate sunt toate trăsături pe care le avem în comun cu clienţii noştri. Aceste valori sunt cele care pavează calea pentru poveştile noastre comune de succes. De asemenea, atuurile noastre și expertiza solidă ne ajută în călătoria noastră spre a ne îndeplini ambiţiile de a fi campionul afacerilor independente.

 

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.