UBER împlinește un an la Cluj Napoca și lansează serviciul cu scaun pentru copil

Cu ocazia aniversării unui an la Cluj Napoca, UBER anunță lansarea unui nou serviciu destinat famillilor: UberCHILDSEAT, singurul serviciu din Cluj cu mașini dotate cu scaune auto pentru copii, certificate ECE R44/04, conform normelor europene. UberCHILDSEAT este disponibil la Cluj Napoca începând cu 9 august 2017, având un tarif de 1,95 de lei pe kilometru, 0,27 lei/minut și un tarif minim de 10 lei. Conform legislaţiei europene și a codului Rutier din România, copiii care au până la 1 metru și 35 de centimetri înălţime pot fi transportați cu automobilul numai dacă sunt așezați în scaune special concepute pentru micii pasageri. În prezent, Uber cu scaun auto pentru copil este singura opțiune din Cluj pentru transportul copiilor în condiţii de siguranţă, atunci când părinţii vor să renunţe la mașina personală.

Primii utilizatori UberCHILDSEAT în Cluj au fost Andrei Lupșa, Head of Marketing & Sponsorships pentru festivalul Electric Castle și fiica sa de 2 ani si jumătate, Ana: “Iubesc Clujul, de asta am ales să ne întemeiem o familie aici. Mă bucur că, de la an la an, orașul crește, se dezvoltă, îți oferă din ce în ce mai multe opțiuni. Ca părinte, știu că sunt prea puține modalități sigure de a călători prin oraș cu un copil foarte mic, în afară de mașina personală dotată cu scaun pentru copil. Am mai folosit UberChildSeat în București și mă bucur că acum este și în Cluj Napoca.”

În primul an de UBER în Cluj Napoca, zeci de mii de oameni au folosit serviciul, printre care și 25.000 de turiști din peste 75 de țări. Pe primul loc în topul țărilor cu cei mai multi turiști care au folosit UBER la Cluj este Marea Britanie, urmată de SUA și Franța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *