Carrefour a început remodelarea magazinelor BILLA

Carrefour a deschis Market Liberty Mall, primul magazin Billa remodelat şi redeschis sub brandul Market de la data preluării pe 29 iunie 2016 a celor 86 de magazine Billa în România.Noul concept de supermarket este bazat pe 5 axe principale: prețuri mai mici la sute de produse; gamă mai largă de produse atât food, cât și non-food; layout și ambianță ameliorate în magazine; servicii noi pentru clienți și angajați.

Noul Market propune clientilor prețuri mai mici la sute de produse. Pentru cumpărături și mai avantajoase, clienții sunt invitați să caute la raft semnul „Mai ieftin cu Market”.

„Până la finalul anului 2017 toate magazinele vor fi remodelate. Suntem încrezatori ca noul concept de supermarket va raspunde nevoilor și necesităților clienților noștri și astfel să putem oferi acestora tot ce este mai bun din Billa și din Market, a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, CEO Carrefour Romania.

La Market Liberty Mall sunt 3.560 de produse noi semnalizate la raft cu eticheta ”NOU”, din care peste 2.460  food : produse proaspete, refrigerate, mic dejun, snaking, băcănie și peste 1.100 non-food : textile, menaj, sezon, electronice și electrocasnice mici, cosmetice, detergenți și întreținerea casei. Mai mult, noul concept de supermarket oferă clienților un parcurs fluid și confortabil la cumpărături, acces usor către toate categoriile, vizibilitate mai mare asupra produselor și modernitate.

Totodata, clienții vor putea economisi timp cu peste 10 servicii noi disponibile la casele de marcat și la standul de SUPER SERVICII: loz in plic, viniete, automat facturi, bilete evenimente, reîncărcare cartele, centru copiere, zebrapay, loteria română, pay point, card de fidelizare.

Unificarea echipelor a reprezentat o alta provocare. Pe de o parte, echipele au ajutat la întelegerea modului în care au construit și dezvoltat o frumoasa relație retailer-client, iar pe de altă parte, la descoperirea unor trasături și valori comune, pe care atât echipele Billa, dar și Carrefour le au – competența, amabilitate și profesionalism. Clienții vor regăsi la noul Market aceiași oameni dedicați care i-au întâmpinat când magazinele erau BILLA.

„Încă de la început ne-am angajat că vom integra toți angajații BILLA care vor dori să rămână lângă noi. Chiar campania noastră de comunicare de la toate remodelarile BILLA în Market vor avea ca vedete principale angajații de la BILLA care vor deveni angajați MARKET!, a adaugat Jean Baptiste Dernoncourt, CEO Carrefour Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *