Colecția de primavară TEX prinde #chefdeviață

Carrefour prezintã în exclusivitate noua colecție de primăvară TEX și Fashion Express. Noile articole se pliază pe trend și pe umorul și spontaneitatea fiecărei clipe, la prețuri accesibile. TEX oferã #modăcuchefdeviață și te invită să trăiești alături de produse calitative și confortabile. Astfel, în noua colecție clienții vor putea regăsi articole inspirate din momentele petrecute alãturi de cei dragi: tenisi neobosiți, pantaloni campioni sau tricoul aventurier și multe altele care te asteaptă să le descoperi in magazine! Noua colecție este disponibilã în toate hipermarketurile Carrefour din țarã, exceptând hipermarketurile Carrefour Unirii, Vitantis, Buzău și Oradea Lotus. 

Pentru noua colecție TEX de primăvară pantalonii jeans sunt și în acest an foarte la modă în toate combinațiile, indiferent de culoarea acestuia, acceptat a fi purtat la orice ocazie: pe timpul zilei sau chiar asortat la tinute de seara așa cum marile reviste de modă ne arată, camașile de jeans cu imprimeuri sau aplicații sofisticate, dar și neobosiții teniși cu șiret, în diferite culorile îndrăznețe și vii, cu imprimeuri cu chef de viata.

De asemenea, să nu uitãm de gecile de piele ecologică, reinventate în fiecare an care nu trebuie să lipsească din garderobă, multe bluze si tricouri pentru orice moment încântător din viață, lenjerie intimă în trend și de calitate și multe accesorii esențiale în garderoba în oricãrei femei: genți și pantofi cu design și culori la modă.

„Aerul fresh al colecției TEX de primăvară de anul acesta se înscrie în tendițele sezonului prin coloristică bogată și piesele clasice și moderne pe care le propunem celor care vor sa se bucure de viațã si in acelasi timp sa fie in trend. Intotdeauna ne gandim la bugetul clientului, astfel incat sa oferim cel mai bun raport calitate-preț. Mai mult, de acum, clienții noștri pot fi direct conectați la ultimele noutãți din colecțiile TEX și articole de fashion si styling prin intermediul paginii de Facebook dedicate în totalitate brandului TEX – Modă cu chef de viață (https://www.facebook.com/TEXCarrefour/?fref=ts) și pe site-ul www.tex.carrefour.ro. În premieră pentru brand am creat și un Lookbook, care va fi distribuit în majoritatea revistelor de femei, astfel încât să cunoască mai mult brandul și ce oferă acesta. Multi vor fi uimiti de varietatile stilistice propuse de noi, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamicã Comercialã&Pricing Carrefour România.

TEX este un univers al modei, dar si al familiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *