DOAR astazi mai puteti inscrie proiecte in competitia Romanian CSR Awards 2017

Romanian CSR Awards 2016 Doar astazi, 3 Martie, ora 24.00 companiile si fundatiile corporative  mai pot inscrie proiecte in competitia Romanian CSR Awards 2017. Inscrierea proiectelor se face exclusiv online, pe site-ul competitiei www.CSRAwards.ro la sectiunea Inscrie un proiect.

Competitia Romanian CSR Awards®, organizata pentru al cincilea an la rand, este dedicata exclusiv companiilor si fundatiilor corporative  din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Dupa incheierea perioadei de inscriere, juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare.

Premiile vor fi acordate in cadrul  Galei de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc la inceputul lunii aprilie. Companiile vor putea inscrie cate un singur proiect (dar nu acelasi) in fiecare categorieRomanian CSR Awards 2016 foto-scena-premii a competitiei.

Inscrierea proiectelor in competitie se face prin completarea formularului disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

Lacramioara BotezatuAniversam cinci ani de cand am inceput sa punem in lumina proiectele de CSR intr-o gala exclusiva si sa-i aducem impreuna pe cei care se implica activ in derularea proiectelor de responsabilitate sociala. Romanian CSR Awards reuneste in fiecare an o comunitate solida, astfel ca in acest an facem practic reuniunea de cinci  ani! “, a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

In cadrul Galei de Premiere Romanian CSR Awards® vor fi premiate campaniile care au dus la imbunatatirea si chiar schimbarea in bine, pe termen lung, a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor in care companiile activeaza.

Pentri inscrierea in competitie sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul 2016. Pot fi inscrise si proiectele demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *