Lidl inaugureaza un nou magazin

Lidl inaugureaza un nou magazin în Drobeta Turnu Severin, în 26 ianuarie. Noua unitate va fi situată pe Str. Mihai Viteazu, nr. 147. Odată cu deschiderea sa vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Magazinul va avea o suprafață de 1200 m² și aproape 100 de locuri de parcare. Orarul de funcționare a noii unități va fi următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 21:00.

Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în România.

Procesul de construcție a noului magazin se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Totodată, în săptămâna următoare deschiderii magazinului, de joi până duminică, clienții vor beneficia de o degustare a produselor de la Brutăria Lidl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *