Vector Watch BMW i Limited Edition, ceasul inteligent inspirat de automobilul electric

vectorLa un an de la lansarea pe piața din România a Vector Watch și a gamei de modele de mașini BMW i, cele două companii prezintă o ediție limitată a ceasului inteligent cu o autonomie de 30 zile. Vector Luna BMW i Limited Edition, un ceas exclusivist, este fabricat în doar 150 de unități. Produsul se distinge prin carcasa de culoare negru mat, numărul exemplarului fiind gravat pe lateral. Cureaua ceasului este ştanţată cu logul BMW i şi este realizată din aceeași piele folosită exclusiv în industria auto pentru modele BMW i. Aceasta se remarcă prin faptul că este tratată cu un extras natural din frunze de măslin, eliminând utilizarea de substanţe chimice. De asemenea, doar posesorii ceasurilor din această ediție limitată se vor bucură și de două fețe de ceas inspirate de designul BMW i3 şi BMW i8.

”BMW i este mai mult decât un brand de automobile. BMW i este construit pe baza unui angajament pentru dezvoltare durabilă ce se regăsește în fiecare detaliu: fabricaţie, materiale folosite, aşa cum este şi pielea noastră tratată cu extras din frunze de ulei de măsline, structura automobilului, eficienţa, modelul de utilizare şi procesul de reparaţii şi reciclare. În acest sens, modele noastre funcțioanează ca cel mai bun ambasador, fiind un simbol apreciat de clienţi şi respectat de parteneri.”, explică Dana Popescu, Brand manager Romania pentru BMW i.

Colaborarea dintre Vector Watch și BMW i se bazează pe un set de valori comune. Ambele sunt produse premium, cu un design deosebit şi care se disting printr-o eficienţă remarcabilă.

”Parteneriatul alături de o companie de renume așa cum este BMW, cu o experiență de 100 de ani, ne validează încă o dată dorința și efortul de a oferi clienților noștri produse și servicii ce creează o experiență memorabilă.”, menționează Rareș Florea, EMEA Commercial Manager Vector Watch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *