Carrefour a pregătit de Black Friday o lună plină de reduceri de până la 50%

blackfriday-carrefourCarrefour Romania sărbătorește al cincilea an de reduceri substanțiale ȋn cadrul campaniei Black Friday, marcând astfel începutul sezonului de cumpărături de iarnă. Ȋn perioada 1 – 29 noiembrie 2016, magazinele Carrefour din toată țara ȋși așteaptă clienții cu reduceri de pȃnă la 50% la sute de produse, printre care electronice, electrocasnice, IT şi telecom.

Clienţii Carrefour pot beneficia în această perioadă de produse la cele mai mici preţuri, iar până pe 29 noiembrie aceştia pot achiziționa ceas smart de la 49.9 lei, LED TV Samsung de la 599.9 lei, scooter electric de la 999 lei, combina fridorifica Arctic 999.9 lei precum şi alte produse electronice, electrocasnice, produse IT şi telecom la super oferte.

 „Black Friday devine o tradiție la care ne face o deosebită plăcere să luăm parte de fiecare dată, acesta fiind cel de-al cincilea an în care participăm. Şi anul acesta ne așteptăm clienții cu reduceri importante atât la produsele electronice, electrocasnice, IT cât și telecom. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor şi preferinţelor clienților noștri, am pregătit o varietate bogată de produse și discounturi de nerefuzat, am majorat stocurile și am introdus în gamă produse aflate în premieră în oferta magazinelor noastre, cu ocazia  sărbătorii prețurilor mici. Vă invit să vizualizați toate ofertele noastre pe site-ul dedicat acestei campanii,www.carrefour.ro/blackfriday, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Descoperă BLACK FRIDAY la Carrefour cu:

  • Până la 50% reduceri la sute de produse electronice, electronice, IT şi telecom
  • Un stoc mare și diversificat de produse aflate în promoție
  • Promoţii reale cu produse la preţuri cu adevarat reduse
  • Credite speciale cu 36 de rate fara dobândă. Detaliile suplimentare sunt oferite la punctele BRD din hipermarketurile Carrefour.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *