Edenred: Un an de la lansarea în România a tichetelor de masa electronice

card-masa-edenred_plataEdenred România, liderul pieței tichetelor și cardurilor preplătite, a emis peste 180.000 de carduri de masă Ticket Restaurant în primul an de la lansarea în Romania a tichetelor de masă electronice, în perioada 26 octombrie 2015 – 26 octombrie 2016. Acestea sunt utilizate de angajații din peste 2.000 de companii, din toate județele țării. Cardurile de masă Ticket Restaurant® de la Edenred pot fi utilizate în peste 7.000 de magazine alimentare și restaurante afiliate, acestea asigurând o acoperire de 100% la nivel național, în cea mai diversificată rețea de parteneri.

dana-sintejudean-director-general-adjunct-al-edenred-romania„Tichetele de masă electronice sunt un mare pas înainte în programele moderne de beneficii extra-salariale din România. Peste 2 milioane de angajați primesc în prezent tichete de masă din partea angajatorilor lor, iar dintre aceștia, circa 1 milion folosesc tichetele emise de Edenred, pe hârtie și pe card. Faptul că 180.000 de salariați au optat pentru carduri de masa în doar 1 an de la apariția acestora confirmă apetitul românilor pentru tehnologiile digitale și pentru beneficiile pe care le aduc acestea în viața de zi cu zi”, declară Dana Sîntejudean, Director General Adjunct al Edenred România.

Cei 180.000 de beneficiari și utilizatori ai cardurilor de masă emise de Edenred efectuează lunar aproximativ 650.000 de tranzacții în magazinele și restaurantele afiliate, valoarea medie a unei plăți fiind de 35 de lei. Majoritatea plăților cu carduri de masă au loc în timpul zilelor lucrătoare, respectiv 75% din totalul tranzacțiilor. Peste 40% din plățile cu tichete de masă electronice sunt efectuate în intervalul orelor de prânz (12:00 – 15:00), un indicator al faptului că o parte semnificativă a salariaților care beneficiază de tichete electronice le folosesc pentru a-și asigura masa de prânz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *