eTravel Conference 2016- cele mai noi modalitati de promovare online in turism

online-traveleTravel Conference este cea mai mare conferinta nationala dedicata modalitatilor de crestere a afacerilor din industria turismului si de promovare a acestora in online din Romania. Conferinta, ajunsa la cea de-a cincea editie, va avea loc pe 26 octombrie, la Ramada Parc Hotel, Bucuresti.

Evenimentul este structurat sub forma a doua conferinte si a doua workshop-uri organizate ca master classes si sustinute in paralel, pentru unitati de cazare si agentii de turism.

eTravel Conference va aduce in prim-plan cele mai noi strategii de marketing online si e-commerce din turism. Vorbitori cu experienta (precum Thomas Bangert- TripAdvisor, Dragos Anastasiu -Eurolines Romania, Javier Garcia del Valle -Happy Tour Group, Lucian Boronea -Accent Travel&Events, Remus Visan -Paravion & Bavul.com)  vor prezenta ultimele tendinte din domeniu, accentuand mai ales arii precum SEO, social media, reputatia online, interactiunea optima cu clientul in mediul digital, tacticile pentru cresterea ROI-ului.

Pentru a doua oara, in cadrul eTravel Conference, se organizeaza eTravel Awards – competitia celor mai bune proiecte online din turism din Romania. In cadrul galei, desfasurate incepand cu ora 19:00, in aceeasi locatie, vor fi oferite premiile pentru 13 categorii: Best Travel Agency Website, Best Hotel Website, Best GuestHouse Website, Best Marketing Campaign, Best Destination Campaign, Best Newsletter Design, Best Facebook Fan Page, Best Destination Facebook Fan Page, Best Travel Application, Best Blogger Relations Program, Special Projects, Best Instagram Account, Best Corporate Travel Blog), dar si titlul de Cel mai popular blogger de travel din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *