Renault: Mutam o parte din productia Logan MCV in Maroc

GAMME DACIA - PHASE 2 - ADAPTATION G9Grupul Renault va produce Logan MCV intr-o a doua uzina, pentru a putea produce mai multe modele Duster la Mioveni, potrivit unui comunicat.

”Odata cu succesul modelului Duster, uzina din Mioveni (Romania) trebuie sa raspunda cererii comerciale foarte mari pentru acest model (al doilea din segmentul sau, mai ales, in Europa). Cu scopul de a elibera o capacitate de productie pentru Duster, Grupul Renault va produce Logan MCV si in uzina din Tanger. Astfel, incepand din primul trimestru 2017, Logan MCV va fi produs la uzina de la Mioveni si la uzina din Tanger, in Maroc”, se arata in comunicat.

Proiectia volumelor de productie este confidentiala. Capacitatea de productie instalata a uzinei din Mioveni este utilizata la maximum. In acest context, aceasta a doua industrializare nu impacteaza nici organizarea uzinei din Mioveni, nici activitatea si nici salariatii din România. Acest transfer al productiei in Tanger, Maroc, despre care se vorbea de mai multe luni, va necesita cateva investitii complementare, de aproximativ 20 de milioane de euro, potrivit surselor din piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *