La Măruță revine cu sezonul zece, luni, de la 15:00 la 17:00

la-maruta-revine-cu-sezonul-zece-luni-de-la-15-00-la-17-00_size19Luni, 12, septembrie, La Măruță revine la Pro TV cu sezonul zece, de luni până vineri, de la ora 15:00 la ora 17:00, cu subiecte în exclusivitate și un decor nou.

‘Pentru mine, intrarea în al zecelea an este o performanță pe care o speram, dar îmi era greu să mi-o imaginez în momentul în care am început acest proiect. Sunt bucuros că emisiunea va fi de două ore, avem mai mult timp să spunem povești deosebite, să arătăm imagini exclusive. O noutate, pe care sper că publicul o va aprecia, este schimbarea platoului. La oră nouă, avem și casă nouă. S-a lucrat toată vara la decor, iar începând de luni vom vedea rezultatul.’, a declarat Cătălin Măruță.

Luni, de la ora 15:00, telespectatorii vor urmări în exclusivitate imagini de la nunta lui What’s Up cu Simina, un eveniment la care au participat foarte mulți artiști din România, s-au distrat făcând diverse improvizații și le-au făcut urări inedite mirilor.

Emisiunea va continua în prima săptămână cu reportaje despre românii afectați în cutremurul devastator din Amatrice, Italia. Reporterii La Măruță au reușit să afle poveștile celor plecați la muncă în străinătate, cei care au pierdut totul într-o clipă, și să îi pună în legătură cu familiile din România, părinți și copii îngrijorați și îndurerați.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească de luni până vineri, de la ora 15:00, povești incredibile, oameni deosebiți, materiale în premieră și cele mai importante evenimente, numai La Măruță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *